31 december 2024

Digitale leergang: Sociale Zekerheid | Module bovenwettelijk werkloosheid

Inschrijven

Sectoren

  • Middelbaar Beroepsonderwijs

  • Hoger Beroepsonderwijs

  • Voortgezet Onderwijs

Bent u direct of indirect actief in de sociale zekerheid? Dan is deze leergang zeer waardevol voor u. In korte tijd ontwikkelt u de belangrijkste kennis en vaardigheden op het gebied van de sociale zekerheid in uw sector.

Voor wie?

U bent werkzaam als P&O-, HRM- of beleidsmedewerker in het voortgezet onderwijs, primair onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs en u wilt uw kennis en inzicht op het gebied van bovenwettelijke werkloosheid ontwikkelen. Voorkennis: aangeraden wordt om eerst de module werkloosheid te volgen alvorens te beginnen met de module bovenwettelijke werkloosheid.

Voorbereiding en studiebelasting

U kunt rekenen op een studiebelasting van ongeveer 2 uur per module. Deze tijd besteedt u aan het doornemen van de theorie en het maken van de opdrachten.
Als u deelneemt hoeft u niet te reizen, u volgt de bijeenkomsten vanaf uw werkplek.

Online leeromgeving

Ons studiemateriaal is altijd actueel en sluit perfect aan op uw sector. Alles wat u nodig hebt voor deze leergang vindt u in onze moderne online leeromgeving. U vindt hier lesvoorbereidingen, opdrachten en aanvullende informatie. Ook kunt u communiceren met uw medestudenten en docent.

Kosten

Elke module die u volgt kost € 65,-.
Abonnees krijgen op elke module een korting van € 10,-.

Praktijkgerichte modules

De volledige leergang Sociale Zekerheid bestaat uit verschillende modules (ziekte, arbeidsongeschiktheid, basis werkloosheid en bovenwettelijke werkloosheid) die u in uw eigen tijd (on-demand), op een interactieve manier kunt bestuderen.

Inschrijven