Financieel Inzicht

Wilt u graag meer grip op uw (toekomstige) financiële situatie? Bijvoorbeeld omdat u overweegt om deel te nemen aan een generatieregeling of de Regeling zware beroepen? Of omdat uw persoonlijke financiële situatie verandert door een verandering in uw leven? Dan biedt SoFoKleS u een kosteloos persoonlijk financieel advies.

 
Financieel Inzicht gesprek

Heeft u behoefte aan meer helderheid en inzicht in uw financiële situatie? Wilt u uw financiële doelen beter kunnen plannen en bereiken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag nu een Financieel Inzicht gesprek aan en maak een stap in de richting van een gezonde financiële toekomst.

Tijdens het Financieel Inzicht Gesprek zal een van onze deskundige financieel adviseurs u bijstaan in het verkrijgen van een duidelijk overzicht van uw financiële mogelijkheden.

Zo werkt het Financieel Inzicht gesprek

We staan klaar om u te helpen uw financiële situatie te verbeteren en uw doelen te bereiken. Hieronder vindt u de eenvoudige aanvraagprocedure om een afspraak te maken:

 • Stap 1: Aanvraag

  Vul het aanvraagformulier in en laat ons weten dat u geïnteresseerd bent in een Financieel Inzicht gesprek. Ons team zal snel reageren en u voorzien van verdere instructies.

  Vraag uw gesprek aan
 • Stap 2: Intake

  Na het eerste contact sturen we u een intakeformulier toe. Dit formulier bevat enkele vragen over uw financiële situatie, doelen en andere relevante informatie. Door dit formulier in te vullen, kunnen we ons goed voorbereiden op het Financieel Inzicht gesprek.

 • Stap 3: Financieel Inzicht

  We plannen het Financieel Inzicht gesprek. Tijdens deze afspraak gaan we nader in op de persoonlijke situatie en keuzes. Na afloop van het gesprek ontvangt een op maat gemaakt rapport dat speciaal is ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. 

 • Stap 4: Nazorg

  Onze betrokkenheid eindigt niet na het verstrekken van het financiële plan. We bieden tot 6 weken na het verstrekken van de rapportage, ondersteuning en begeleiding aan.

Overzicht en inzicht

Een financieel Inzicht gesprek biedt waardevol inzicht in uw financiële situatie. Hierdoor bent u beter geëquipeerd om beslissingen te nemen en en kunt u meer controle krijgen over uw financiële toekomst. 

 • Overzicht van uw financiële situatie. Dit helpt u beter te begrijpen waar u financieel staat.
 • Het gesprek helpt u om uw financiële doelen helder te krijgen en prioriteiten te stellen. Dit maakt het makkelijker om gerichte stappen te zetten naar het behalen van uw doelen.
 • Door inzicht te krijgen in je financiën, kun je een effectievere financiële planning opstellen. Je kunt beslissingen nemen die meer in lijn zijn met je doelen en behoeften

Meest gestelde vragen

 • Wij handelen volgens de Wet Bescherming persoonsgegevens. Uw financiële gegevens kunnen op geen enkele wijze worden doorgespeeld naar derden, dus ook niet naar uw werkgever!

 • Tijdens het online gesprek spreekt u de adviseur vanachter uw computer, op een tijdstip en plek die u schikt. U hebt hiervoor wel een computer nodig die verbonden is met het internet. Het gesprek vindt plaats via Microsoft Teams.

 • Het rapport dat je na afloop ontvangt geeft je een samenvatting van het Financieel Inzicht Gesprek en tips en acties om financieel fit en vitaal te worden.