Speciaal voor HR: toegespitst op jouw sector en cao

De sociale zekerheid is complex en verandert voortdurend. Het is lastig om alle wijzigingen bij te houden. En de exacte gevolgen voor jouw organisatie te overzien. Daarom zijn wij er om jou te gidsen.

Hoe wij jou als HR-professional helpen bij sociale zekerheid

Onze sectorspecifieke informatie helpt jou in je dagelijkse werk. De kennisbank, onze persoonlijke adviezen, maar ook de voorbeeldbrieven en kennissessies bieden je concrete hulp en handvaten.

Sociale zekerheid: gefilterd, geselecteerd en vertaald naar heldere informatie. Je kunt leunen op onze jarenlange ervaring in je sector. 

“Een abonnement op de Sociale Zekerheidswijzer bespaart je geld en tijd en geeft je toch snel zekerheid bij ziekte, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en ontslag

Kennisbank: vind snel de informatie waar je rekening mee moet houden

Als abonnee op de Sociale Zekerheidswijzer krijg je toegang tot de kennisbank.

In deze kennisbank vind je uitgebreide toelichting op de regels rondom sociale zekerheid. Websites over de sociale zekerheid zijn er wel meer. Maar die van ons combineert de wettelijke regelingen met de bovenwettelijke regelingen en jouw eigen cao. Je krijgt dus het hele verhaal in één keer. En je hoeft je daardoor niet meer af te vragen of wat je leest, wel van toepassing is op jouw organisatie. 

Daarnaast vindt u op onze kennisbank praktische tools zoals stroomschema's, rekenmodules, checklists en Whitepapers. Uitgebreid, maar toch overzichtelijk: in een oogopslag vind je wat je nodig hebt voor de situatie waar je naar zoekt.

En wil je nog meer persoonlijke uitleg of loop je vast met een casus? Dan stel je met een druk op de knop een vraag aan de medewerkers van de helpdesk.

Wacht niet langer en vraag nu een proefabonnement aan.

Persoonlijke helpdesk: wij bundelen de kennis in één integraal advies

Onderscheidend onderdeel van een abonnement op de Sociale Zekerheidswijzer is de persoonlijke helpdesk. De helpdesk biedt jouw als abonnees de mogelijkheid een casus op het gebied van sociale zekerheid voor te leggen aan de adviseurs van de Sociale Zekerheidswijzer. Je hebt dus rechtstreeks contact met een van ons. Wij beantwoorden vragen over wettelijke-, bovenwettelijke-, en cao-regelingen. 

 • Uitgelicht: juridisch adviseur Linda van ‘t Hoff

  Onze gids op het gebied van sociale zekerheid

 • Cursussen en webinars: bijscholingsmogelijkheden

  In het abonnementstarief op de Sociale Zekerheidswijzer zit inbegrepen dat jij en je collega's gratis cursussen en webinars kunt bijwonen.

  De cursussen worden gegeven door vakspecialisten. Een actueel of complex onderwerp op het vlak van sociale zekerheid wordt op interactieve wijze behandeld. Ook is er ruimte voor het inbrengen van je eigen casuïstiek. De themabijeenkomsten zijn een perfecte manier voor bijscholing. Voor bijscholing organiseren we ook verschillende webinars per jaar. 

  Bekijk onze actuele cursussen en webinars.

  Nieuwsbrief: altijd up-to-date

  Als abonnee ontvang je maandelijks de nieuwsbrief van de Sociale zekerheidswijzer

  We attenderen je maandelijks op interessante webinars en sessies die jou als professional verder helpen. Ook belichten we praktijkcases en actualiteiten zodat jij up-to-date blijft!

  Neem een kijkje in de meest recente nieuwsberichten.

  Vragen en antwoorden

  • Een abonnement op de Sociale Zekerheidswijzer is echt een meerwaarde voor je organisatie. Hiermee krijgen je HR-professionals:

   • zekerheid over de juistheid van de informatie waar ze mee te maken hebben en over de keuzes die ze moeten maken
   • persoonlijk advies en begeleiding bij complexe situaties
   • toegang tot een kennisbank met actuele wet- en regelgeving over je sector, uitgelegd in heldere teksten
   • gratis bijscholingsmogelijkheden, korting op cursussen en toegang tot voorbeeldbrieven en rekenmodules

  • Je krijgt als abonnee onbeperkt toegang tot al onze diensten en kennisbank. Het abonnement is voor een onbeperkt aantal gebruikers. Hoe meer medewerkers de Sociale Zekerheidswijzer gebruiken binnen je organisatie, hoe meer profijt je ervan hebt. Een abonnement sluit je af voor 1 jaar en verlengen we elk jaar automatisch. Opzeggen kan op elk moment en regel je snel en eenvoudig.

  • De abonnementskosten zijn afhankelijk van het aantal medewerkers in je organisatie én van de sector waarin je actief bent. Nadat je de Sociale Zekerheidswijzer hebt aangevraagd, ontvang je eerst een offerte op maat. Als je daarmee akkoord bent, gaat je abonnement in. 

   Direct een offerte aanvragen